zelf online coaching volgen

Iedereen heeft wel eens te kampen met persoonlijke problemen. Als jij vastzit in je gevoel, is het raadzaam daar iets aan te doen. Senthis biedt naast persoonlijke begeleiding ook online trainingen aan. Met behulp van de senthis academy leer je alles over verbindingen maken in de liefde. Je werkt zelfstanding in je eigen tempo en de begeleiding door onze relatiecoach is afgestemd op jouw/jullie behoefte. Ons aanbod is zorgvuldig en op basis van onze kennis en ervaring geselecteerd.

Ben jij bewust van jouw gedrag en het effect daarvan op de relaties om je heen? Met de senthis-methode gaan we aan de slag met praktische handvatten en tips om een positieve draai te geven aan de relatie met jezelf en jouw partner, kind(eren) en/of ex-partner.

– Relatie met jezelf (womenteaching – nu nog alleen vrouwen)

– Relatie met je partner (relationfuel)

– Relatie met je kind (eren) (mindful parenting)

– Relatie met je ex-partner (closure ritual – stilstaan en verdergaan)

senthis relation renewal

online training bestaande uit 7 modules

tarief: €147,00

Het online-programma Relation Renewal van senthis is een praktisch stappenplan. Het bevat onder andere dialoog die je zelf (thuis) kunt toepassen. Het programma bestaat uit 7 modules.
De modules zijn onderbouwd met video, werkboek en specifieke opdrachten.

Relatiebootcamp

driedaags weekend

tarief: €2495,00

Willen jullie meedoen aan een intensief- en interactief programma? Een relatiebootcamp is een driedaags programma onder professionele begeleiding van een relatiedeskundige. Senthis werkt dan samen met andere professionals die als gastspreker hun expertise delen.

wil je meer weten
over de academy?