relatie coaching

Waarom ben je ooit verliefd geworden op juist deze persoon? Waarom raakt je relatie in een dip, en hoe kom je er weer uit? Heeft jouw verleden impact op je relatie, en wat kun je daaraan doen? Dit zijn allemaal vragen waar relatie coaching voor is bedoeld.

Ik ben altijd geïnteresseerd in wat mensen beweegt wanneer zij door liefde worden aangeraakt. Door mijn eigen levenservaring ben ik van toegevoegde waarde bij het openen van hartblokkades. Samen met jou ga ik op ontdekkingstocht om de sleutel tot je hart te vinden. Jij hebt zelf de leiding om de poort te openen naar zelfliefde. Het mooiste geschenk dat je die ander kunt geven is zelfontwikkeling.

In welke fase van je leven ben je nu? Wil jij je relatie weer nieuw vuur inblazen? Of heb jij nieuwe liefde gevonden en zoek je balans in dit samengesteld gezin? De senthis-methode biedt naast waardevolle kennis over relaties een praktisch stappenplan en dialogen die je zelf thuis kunt toepassen. Hierdoor krijg je een betere communicatie met je partner en meer compassie en begrip voor elkaar. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je relatie.

quartal check up

4 keer per jaar 1-op-1 coaching sessie van 2 uur

tarief: €175,00 per sessie

Heb jij behoefte om samen met coach aan de slag te gaan? Er wordt een persoonlijk en invulbaar stappenplan op maat gemaakt in Quartal check up.

monthly Check up

12 keer per jaar 1-op-1 coachingsessie

tarief: €1195,00

Heb jij behoefte om samen met coach aan de slag te gaan? Er wordt een persoonlijk en invulbaar stappenplan op maat gemaakt in Monthly check up.

senthis relation renewal

online training bestaande uit 7 modules

tarief: €97,00

Het online-programma Relation Renewal van senthis is een praktisch stappenplan. Het bevat onder andere dialoog die je zelf (thuis) kunt toepassen. Het programma bestaat uit 7 modules. De modules zijn onderbouwd met video, werkboek en specifieke opdrachten.

Relatiebootcamp

driedaags weekend

tarief: €2495,00

Willen jullie meedoen aan een intensief- en interactief programma? Een relatiebootcamp is een driedaags programma onder professionele begeleiding van een relatiedeskundige. Senthis werkt dan samen met andere professionals die als gastspreker hun expertise delen.

heb jij nog een vraag
over relatiecoaching?

team

Teamverband zit in alle rollen die je aan jezelf geeft. Je vormt een team met vriend(inn)en, gezinsleden en collega’s. Senthis wil een bijdrage leveren in de wereld naar meer verbinding, gelijkwaardigheid, en respect binnen elke team.

familie

Binnen een liefdesrelatie creëert je dagelijkse leven impact op je kinderen. Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is, en dat geluk begint bij jezelf. Voorbeeldgedrag brengen we over van generatie op generatie.