familie coaching

Elk gezin is uniek! Het vormen van nieuwe levenssituatie is niet iets wat je even doet. Het vergt een ruimdenkende geest, een liefdevol hart en doorzettingsvermogen. Soms kan het gebeuren dat de balans in een gezin even kwijt is. Bijvoorbeeld door het verlies van dierbaren of stress. Met de senthis-methode creëer je ruimte voor rouwproces en leer je met verschillende situaties om te gaan en te accepteren.

Bij senthis is familie coaching voornamelijk (maar niet uitsluitend) gericht op samengestelde gezinnen. In deze gezinnen heerst vaak een andere dynamiek. Met name de kinderen leven in twee gezinnen, en ieder huis heeft zo zijn eigen leefregels. Dit kan enorm verwarrend zijn. Stiefouders investeren soms meer dan wordt gezien en kunnen zich ondergewaardeerd voelen. Conflicten ontstaan vaak doordat we ons niet gezien, gehoord en/of gewaardeerd te voelen.

Na een scheiding gaat ieder gezinslid als het ware door een rouwproces. En dit proces is voor ieder gezinslid een andere beleving. Zeker. Bij kinderen kan de loyaliteit of het intern verlangen naar het kerngezin enorm sterk zijn.

Senthis kan jou en je gezin hierbij helpen. Heb je vragen over stiefgezin coaching? Of heb jij als stiefouder behoefte aan begeleiding? Met de senthis-methode geven we antwoord op deze vragen.

quartal check up

4 keer per jaar 1-op-1 coaching sessie van 2 uur

tarief: €175,00 per sessie

Heb jij behoefte om samen met coach aan de slag te gaan? Er wordt een persoonlijk en invulbaar stappenplan op maat gemaakt in Quartal check up.

monthly Check up

12 keer per jaar 1-op-1 coachingsessie

tarief: €1195,00

Heb jij behoefte om samen met coach aan de slag te gaan? Er wordt een persoonlijk en invulbaar stappenplan op maat gemaakt in Monthly check up.

senthis relation renewal

online training bestaande uit 7 modules

tarief: €97,00

Het online-programma Relation Renewal van senthis is een praktisch stappenplan. Het bevat onder andere dialoog die je zelf (thuis) kunt toepassen. Het programma bestaat uit 7 modules. De modules zijn onderbouwd met video, werkboek en specifieke opdrachten.

Relatiebootcamp

driedaags weekend

tarief: €2495,00

Willen jullie meedoen aan een intensief- en interactief programma? Een relatiebootcamp is een driedaags programma onder professionele begeleiding van een relatiedeskundige. Senthis werkt dan samen met andere professionals die als gastspreker hun expertise delen.

heb jij nog een vraag
over familiecoaching?

relatie

De missie van Senthis is om meer liefde de wereld in brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat als jij een gezonde, liefdevolle en gebalanceerde relatie hebt met jezelf en jouw partner, dat dit invloed heeft op je omgeving.

team

Teamverband zit in alle rollen die je aan jezelf geeft. Je vormt een team met vriend(inn)en, gezinsleden en collega’s. Senthis wil een bijdrage leveren in de wereld naar meer verbinding, gelijkwaardigheid, en respect binnen elke team.