coaching

Waarom zou je starten met coaching? Er kunnen meerdere redenen zijn: misschien zit jijzelf, jouw gezinssituatie of relatie in een dip. Dat is niet erg, maar heel menselijk en zeker te overwinnen. Zo’n dip betekent dat er ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Een coach helpt je bij het doorbreken van die neerwaartse spiraal, zodat er weer ruimte is voor positiviteit en liefde!

Hulp vragen of zoeken is de (vaak lastige) 1e stap. Bij senthis ben je in goede handen: wij zijn specialist in relatie, familie en team coaching. De eerste stap is al gezet, dus ga snel aan de slag en meld je aan. Hieronder staat ons aanbod uitgelegd. Je kunt ervoor kiezen om thuis aan de slag te gaan met de online academie óf voor coaching door persoonlijke begeleiding.

relatie

De missie van Senthis is om meer liefde de wereld in brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat als jij een gezonde, liefdevolle en gebalanceerde relatie hebt met jezelf en jouw partner, dat dit invloed heeft op je omgeving.

familie

Binnen een liefdesrelatie creëert je dagelijkse leven impact op je kinderen. Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is, en dat geluk begint bij jezelf. Voorbeeldgedrag brengen we over van generatie op generatie.

team

Teamverband zit in alle rollen die je aan jezelf geeft. Je vormt een team met vriend(inn)en, gezinsleden en collega’s. Senthis wil een bijdrage leveren in de wereld naar meer verbinding, gelijkwaardigheid, en respect binnen elke team.

relatie bootcamp

Een relatiebootcamp is een 3- daags intensief en interactief programma onder professionele begeleiding van een relatiedeskundige. Senthis werkt dan samen met andere professionals die als gastspreker hun expertise delen met jou. Het doel is om vanuit een holistische werkwijze samen aan de slag te gaan om je relatie een boost te geven met de
senthis-methode.

coaching academy

Met coaching acadamy gaan we op zoek naar verbinding, liefde én een gezondere balans voor jezelf en/of het contact met jouw partner. Waar sta jij nu om kracht te zetten naar verbinding? Welke gedachten belemmeren jou naar de weg naar je hart? Wat is jouw groeipotentieel om te bewegen tussen koesteren en loslaten? Wat zoek jij en hoe kunnen we jou helpen?

heb jij een vraag over welke coaching
het meest geschikt is voor jou?