onze referenties

“Ik heb zelden een persoon ontmoet die zo betrokken is als Maddy. Ze is in staat om in no time te voelen wat er aan schort en door het stellen van de juiste vragen meteen de oplossing boven water te toveren. Ik vind haar een perfecte coach!”

joop van laake

“Maddy is mijn coach, omdat ze de sensitiviteit aanvoelt van de persoon voor zich. Ze heeft een groot empathisch vermogen waardoor ze je tot de kern begeleidt en een objectieve omgeving creëert die je naar je eigen doel beweegt. Maddy is in staat andere inzichten te accepteren en daardoor kom je ook tot die van jezelf.”

alice de bruin-zon

“Maddy is an excellent coach, a very open and loving person and she works in a creative way. A very good listener and uses just the right technics for that specified question”

carola zwijgers

“Maddy luistert met volle aandacht, reflecteert en helpt je op de weg die je bent ingeslagen. Met haar feedback en het doorvragen durft ze je uit te dagen waar dat nodig is.”

raymond van emmerik

relatie

De missie van Senthis is om meer liefde de wereld in brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat als jij een gezonde, liefdevolle en gebalanceerde relatie hebt met jezelf en jouw partner, dat dit invloed heeft op je omgeving.

familie

Binnen een liefdesrelatie creëert je dagelijkse leven impact op je kinderen. Elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is, en dat geluk begint bij jezelf. Voorbeeldgedrag brengen we over van generatie op generatie.

team

Teamverband zit in alle rollen die je aan jezelf geeft. Je vormt een team met vriend(inn)en, gezinsleden en collega’s. Senthis wil een bijdrage leveren in de wereld naar meer verbinding, gelijkwaardigheid, en respect binnen elke team.