ontdek de magie van liefde

Lieve lezers,

Vandaag willen we jullie voorstellen aan een inspirerende en betoverende persoonlijkheid – Maddy Schoonjans, de oprichter, eigenaar en liefdescoach achter de revolutionaire Senthismethodiek. Als gepassioneerd onderzoeker van menselijke relaties heeft Maddy haar hele leven gewijd aan het begrijpen van wat ons drijft als we worden aangeraakt door de kracht van liefde.

Methaar diepgaande inzichten en onweerstaanbare charme heeft Maddy honderdenkoppels geholpen om de vonk in hun relatie nieuw leven in te blazen. Of je nu op zoek bent naar verheldering in je relatie of gewoon een frisse wind wilt laten waaien door de liefde die je deelt, Maddy’s Senthismethodiek biedt een uitzonderlijke manier om jullie relatie te vernieuwen en te versterken.

Maar wat is die mysterieuze “Senthismethodiek” nu precies? Het is een door Maddy ontwikkelde aanpak die de essentie van emotionele connectie en intimiteit in relaties onderzoekt. Het combineert oude wijsheid met moderne psychologie om een krachtige, diepgaande ervaring te creëren die koppels helpt omonvoorwaardelijke liefde en begrip voor elkaar te vinden.

Het meest opwindende aan de Senthismethodiek is dat het toegankelijk is voor iedereen, waar je ook bent. Maddy biedt de “Relation Renewal” onlinetraining aan, zodat je samen met je partner kunt deelnemen aan deze transformerende reis zonder je huis te verlaten. Of als je op zoek bent naar een meer intensieve ervaring, biedt ze ook romantische “CouplesRetreats” aan in binnen- en buitenland, waar je je kunt onderdompelen in een betoverende omgeving en je relatie naar ongekende hoogten kunt tillen.

Maardat is nog niet alles – voor diegenen die de voorkeur geven aan persoonlijke aandacht, biedt Maddy ook 1-op-1-sessies aan. Hier kun je in een vertrouwelijke setting werken aan specifieke uitdagingen in je relatie en de band met je partner versterken op een manier die voor jou het meest zinvol is.

Maddy’s authentieke en warme benadering creëert meteen een vertrouwensband die het voor koppels gemakkelijk maakt om zich open te stellen en kwetsbaar te zijn. Ze heeft een unieke gave om te luisteren naar wat er echt in je hart leeft en om je te helpen de verborgen emoties en behoeften in jezelf en je partner te ontdekken.

Dus, als je klaar bent om een reis van ware liefde en intimiteit aan te gaan, nodigen we je uit om de wereld van Senthismethodiek te betreden met Maddy Schoonjans. Laat haar deskundige begeleiding en liefdevolle aanpak je relatie transformeren en je hart vullen met een diepe en blijvende verbinding.

Wacht niet langer – omarm de magie van liefde en vernieuw je relatie vandaag nog! Met liefde en opwinding.

relatie bootcamp

Een relatiebootcamp is een 3- daags intensief en interactief programma onder professionele begeleiding van een relatiedeskundige. Senthis werkt dan samen met andere professionals die als gastspreker hun expertise delen met jou. Het doel is om vanuit een holistische werkwijze samen aan de slag te gaan om je relatie een boost te geven met de
senthis-methode.

coaching academy

Met coaching acadamy gaan we op zoek naar verbinding, liefde én een gezondere balans voor jezelf en/of het contact met jouw partner. Waar sta jij nu om kracht te zetten naar verbinding? Welke gedachten belemmeren jou naar de weg naar je hart? Wat is jouw groeipotentieel om te bewegen tussen koesteren en loslaten? Wat zoek jij en hoe kunnen we jou helpen?

heb jij een vraag over welke coaching
het meest geschikt is voor jou?